29 Haziran 2009 Pazartesi

Esra Dalfidan - Colors (2008)

Eylül 2001 de Hollanda, Amsterdam konservaturanında caz bölümünde, ana dalı şan olarak, akademik müzik eğitimine başladı Esra Dalfidan ve 2005 de “Bachelor of Music” derecesini tamamladıktan sonra 2007‘de “Master of Music” derecesini “cum laude” ile noktaladı.

Eğitimin dışında FİDAN adlı grubunu kurdu ve kendisi tarafından hazirlandığı kompozisyon ve aranjmanları festival ve konser salonlarında duyuruyor. Kendisi ve bütün çalışmaları hakkında ünlü “Deutsche Welle” adlı radyo kanalı 2003 senesinin Nisan ayında ayrıntılı bir portre düzenledi; bu portre tüm dünyanın ingilizce konuşulan ülkelerinde yayınlandı.

2007 yılında Hollanda‘da iki yılda bir düzenlenen caz vokal yarışmasının birincilik ödülünü alarak Çalışmalarına devam ediyor. İlk albümü Hollanda‘da ünlü “Challenge Record” adlı plak şirketi yayınlıyor.


Albümdeki Eserler.
01 Everlasting Asking
02 Sen Gelmez Oldun
03 Gossip
04 Straight Ahead
05 Worthwhile
06 Bridges
07 Hide And Seek
08 Blue
09 Colors
10 Endless
11 Yalgızam
12 Dizzy

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
Yasal Uyarı

TurkJazz.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde TurkJazz.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir!