18 Haziran 2009 Perşembe

Feyza Erenmemiş - I´m New (2000)


i'm new* albumunu showtv playlist'ten dinledigim, sesine hayran kaldigim, hatta bir cok turk jazz vokalistinde oldugu gibi berbat ingilizce ile sarkinin icine micma egilimini fazla gostermeyen bayan vokalist. ezginin günlüğü'ndeki bir cok sevdigim sarkinin vokalini de onun yaptigina inanamiyorum acikcasi. (bourbon)

pırıl pırıl gözleri vardı bu hatunun. sesi çok güzeldi. ortada başka çok güzel ses daha var. ama bunun sesi guzel olmanin otesinde biraz farkliydi, şarkıyı söylerken kelimelere sanki birine sarilir gibi sarilirdi. "hadi git, bırakıp solan aşkımızı, küller ve resimler ve isimler" diyişi vardi, ayşoşuna ağlayışı vardı. dinleyemez, bulamaz oldum. taniyan bilenlerden insaniyet adina haber beklemekteyim. gozleri yasli evde haber bekleyen yaşlı ve hasta dinleyicisi. (insidious)

Katkılar

Emin Fındıkoğlu : Keys·
Tuna Ötenel : Soprano Saxophone, Alto Saxophone·
Elvan Aracı : Trombone·
İmer Demirer : Trumpet, Fluegelhom·
Alto Horn : Alto Horn·
Hasan Kocamaz : Harmonica·
Melik Yirmibir : Bass·
Mehmet İkiz : Drums·
Jozi Levi : Congas

Albümdeki Eserler

1. Dancing In the Dark - 3:59
2. Little Girl Blue - 5:45
3. Love You Madly - 4:02
4. I Will - 6:15
5. A Day In The Life Of A Fool - 4:14
6. Ev'ry Time We Say Goodbye - 5:01
7. Don't Play That Song - 4:28
8. I'm New - 5:01
9. Exactly Like You - 2:46
10. The Simple Things That I Love - 4:11
11. The Party's Over - 3:59

DownLoad



Hiç yorum yok:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
Yasal Uyarı

TurkJazz.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde TurkJazz.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir!