21 Haziran 2009 Pazar

Ercüment Vural & Önder Focan Project - Kırmızıya Çalıyor (2004)

Caz, pop ve latin müzikte birçok başarılı projeye imza atmış olan piyanist Ercüment Vural ve Türkiye'nin en üretken caz müzisyenlerinden biri olan gitarist Önder Focan'ın önderliğinde kurulan Ercüment Vural-Önder Focan Project'in ilk albümü "'Kırmızıya Çalıyor / Like Red" Ekim 2004'te Aura Records etiketiyle piyasaya çıktı.
Bas gitarda Quartet Muartet (eski Trio Mrio) ve Kangroove'un basçısı olarak ün salmış olan Alp Ersönmez, davulda Türk caz sahnesinin en sağlam davulcularından Cengiz Baysal ile perküsyonda genç yaşına rağmen kuvvetli ritm duygusuyla dikkatleri çeken Tunç Çakır'ın katılımıyla tamamlanan "Kırmızıya Çalıyor / Like Red" dinleyiciye kendini iyi hissettiren bir albüm.


Albümdeki Eserler
-
1. Big Pleasure 2. Kırmızıya Çalıyor / Like Red 3. Pek Methini Duyduk / Tribute to Pat 4. Bosnia Herzegovina 5. Zennediyorum / I Say Zenne 6. Tubao 7. Hiç Sorma / Never Ask 8. Kahveci / Coffee Man 9. Stand Up 10. Uyku / Sleep 11. Çok Uzaktayım / So Far Away
-

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
Yasal Uyarı

TurkJazz.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde TurkJazz.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir!