25 Ekim 2016 Salı

Önder Focan & Şallıel Bros FUNKBOOK

Yakın zamanda caz ve popüler müziği harmanladığı yeni projesi Funkbook ile haberlerini aldığımız müzisyen, bu kez Şallıel Bros. ile caz, funk  ve soul klasiklerini kendine has bir şekilde yorumluyor. Gitar konusundaki hakimiyetini klasik parçaları yorumlayarak belli eden Önder Focan’a, saksofonda Anıl Şallıel (Alto) ve Batu Şallıel (Tenor) kardeşler eşlik ediyor.
Basta Mehmet Özen ve davulda Erhan Seçkin’in de yer aldığı Funkbook, eğlenceli performansları ile şimdiden meraklı müzikseverlerin ilgisini çekmeyi başardı. Küçüklüklerinden beri saksafon çalan Şallıel Bros.’un yeteneklerini gözler önüne seren Funkbook’un heyecan verici performanslarından hazırladığımız seçkimize mutlaka göz atın!
Önder Focan & Şallıel Bros FUNKBOOK


Hiç yorum yok:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
Yasal Uyarı

TurkJazz.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde TurkJazz.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir!