22 Haziran 2009 Pazartesi

Önder Focan - Tunes Sung By The Vocalists (1999)

Önder focan'ın 1999 yılı çıkışlı albümüdür. şarkıların tamamı önder focan'a aittir. slide hampton, brian lynch, bruce breath, doug weiss, hugh sicotte gibi dünyaca ünlü caz müzisyenleri yapımında yer almıştır. vokaller ise önder focanın sevgili vokalistleri ajlan büyükburç, sibel köse ve aydın kahya'ya aittir.
Önder focan'ın ella fitzgerald için yazdığı ve süper insan sibel köse'nin seslendirdiği she sings the telephone book albümün pek şukela şarkılarından biridir. (sirac)
arşivlik bir albümdür kesinlikle. caz'ı, kıyısından köşesinden de olsa seviyorsanız bence muhakkak edinin. (villeneuve)

Albümdeki Eserler
01 İt' Bird 02 Earlu İn The Morning 03 Gece 04 Sympatheticus 05 Boğazda 06 She Sing The Telepohne Book 07 Hodgesisme 08 Sekiz 09 Jazz, i hear 10 Yaz Sevdası 11 O.K. Bob
-

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
Yasal Uyarı

TurkJazz.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde TurkJazz.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir!