14 Ağustos 2009 Cuma

Kerem Görsev - For Murat (1997)

Bu Kerem Görsev'in üçüncü CD'si. Hülyası. Sanatçıları yaşatan hülyalarıdır. Kerem Görsev hülyalar kuran, hülyalarının peşinden giden, sonunda onları gerçekleştiren bir müzisyen. 3üncü binyıla kimler kalacak? Ömrü olan görecek.

Müzik dünyanın uydusu. Kerem müziğin peşini bırakmıyor. Cazın dipsiz kuyusuna daldı. Ama tutunacağı yerleri biliyor. Sizi de bu kuyuya çekebilir. Dikkatli olmalısınız. Ama Kerem iyi bir klavuz. Ona güvenebilirsiniz. Sizi cazın en güzel koylarında geceletir. Ay ışığında yıkanırsınız.

Kerem Görsev modern bir romantik. Yaylıların üzerinde "yaylanmak" hülyasıydı. Hep, "Boğaz Köprüsü'nden pamuk balyalarının üzerine atlamak istiyordu. Yaylıları pamuk balyalarına benzetiyordu. Sonunda atladı.

"Bütün besteler Kerem Görsev'e aittir". Bu beş sözcük gerçekten önemli. Kerem bu beş sözcüğü üçüncü kez bir araya getiriyor. Ama Kerem'i tanıdığım kadarıyla, bu sadece bir başlangıç. Bunu Kerem de biliyor. Hülyaları sürdükçe, CD'lerin sayıları da artacak.
-
Albümdeki Eserler
-
1 White Sea (4.17)
2 For Murat (4.23)
3 Baroness (2.37)
4 Dance of Clouds (5.32)
5 Abacco (5.47)
6 Mistake (4.43)
7 Waltz for Bill (Evans) (5.30)
8 Hands & Lips (5.37)
9 Color of Change (3.29)
10 Expectations (4.46)
-

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
Yasal Uyarı

TurkJazz.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde TurkJazz.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir!