29 Kasım 2013 Cuma

Selen Gülün - Başka (2013) Albüm Tanıtımı

Selen Gülün`ün müzikte bir çok özelliği bir arada yürütmek gibi bir başarısı var, hepsi de müzikle ilgili özellikler; Piyanist, eğitmen, besteci, söz yazarı, şarkıcı... Bu listeye belki başka şeyler de ekleyebilirsiniz, biz ise bunlara bir de `çok çalışkan`ı eklemek istiyoruz. Türkiye de üretilen caz müziğinin yıllık hasılatında Selen`in tek başına ciddi katkısı var. 

Selen Gülün kariyerinde ikinci kez `şarkılı` albüm yayınlamaya hazırlanıyor. İlki 2006 yılında `Sürprizler` adıyla çıkmıştı. Sadece caz çevresinden değil geniş müzik çevresinden de önemli ilgi görmüştü `Sürprizler`. Aradan geçen zaman içinde sayısız konser ve etkinliklerin içinde bulundu, yeni albümler yayınladı ama bir yandan içinde kendi kendine söylediği şarkıları demek ki yeni bir albüm dönüştürme hayal varmış. İşte, 19 Şubat akşamı önce kendi kendine mırıldandığı yeni şarkıları bu sefer dinleyicilerine söyleyecek.

KayıtlardaGülün’e İmer Demirer, Cengiz Baysal, Ediz Hafızoğlu, Demirhan Baylan, Cenk Erdoğan, Ozan Musluoğlu, Elif Çağlar Muslu, Tamer Temel, Serhan Erkol, Siney Yılmaz ve İstanbul Klasik Dörtlüsü gibi Türkiye’nin dalında en yetkin müzisyenleri eşlik etmiş.




Hiç yorum yok:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
Yasal Uyarı

TurkJazz.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde TurkJazz.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir!