29 Kasım 2013 Cuma

Banu Kanıbelli - Bu Rüzgar (2013) Albüm Tanıtımı

Müzik direktörlüğünü ve düzenlemelerini Baki Duyarlar’ın üstlendiği  Banu Kanıbelli “Bu Rüzgâr” Ada Müzik’ten Çıktı..  
15 yıllık çocuk şarkıları döneminden sonra, ilk solo albümünü yayımlayan Banu Kanıbelli’nin  “Bu Rüzgâr” albümü, farklı dönemlerde yapılmış şarkılardan oluşur. Ortak noktaları, tüm bestelerin Banu Kanıbelli’ye ait olması ve cazla bütünleşen düzenlemeleri..
9 şarkının yer aldığı bu albümde Küçük İskender, Yalvaç Ural ve Mürüvvet Uygun’dan alınmış üç şiir dışında, şarkı sözleri de kendisine ait. Bülent Ortaçgil, Baki Duyarlar, Cem Aksel, Şenova Ülker, Kağan Yıldız, Tamer Temel, Serhan Erkol, Hasan Meten, Ceren Gürsoy, Ayşen Tözeniş, Verda Öncü, Burak Ayrancı, Serdar Barçın, Tunçay Korkmaz enstrümanlarıyla  eşlik ettiler..  
Kayıt, editing, mix ve masterigi İhsan Apça ve Özgür Özkan Mete tarafından Ada Stüdyo’da 2013’te  gerçekleşti. Fotoğraflar ve grafik tasarımı ise Emre Birişmen tarafından yapıldı.. 



Hiç yorum yok:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
Yasal Uyarı

TurkJazz.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde TurkJazz.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir!