27 Kasım 2013 Çarşamba

Yavuz Akyazıcı - "Short Stories" (2013) Albüm Tanıtımı


Yavuz Akyazıcı, "Short Stories" adını alan albüm hakkında şöyle konuştu:

"Bu şarkıların her biri, hayatımın belli dönemlerinden özel birer hikâye anlatmakta. Bunlar çok daha büyük hikâyelerin birer parçası fakat anlamları bende saklı. Kayıt günü eğlenceliydi. Bu iki gün boyunca mükemmel vakit geçirdik diyebilirim. Sekiz şarkıya kadar canlı kaydettik ve çok fazla doğaçlama gerçekleşti. Neticede sonuçlardan çok mutluyuz."

Saksafonda Yahya Dai, basta Volkan Hürsever ve davullarda Cengiz Baysal'ın eşlik ettiği albümde, tüm gitarlarını da Yavuz Akyazıcı çaldı. 

Özel çizimden oluşan albüm kartonetinin illüstrasyonu Pelin Kırca, grafik tasarımı Nazlı Kaptan fotoğrafları ise, Eda Kızıl imzası taşıyor. 

Rock Müzik & Aranje: Yavuz Akyazıc
Sms Flirt Müzik & Aranje: Yavuz Akyazıcı
Otto Kiss Müzik & Aranje: Yavuz Akyazıcı
Livar Müzik & Aranje: Yavuz Akyazıcı
First Contact Müzik & Aranje: Yavuz Akyazıcı
Smyrna Müzik & Aranje: Yavuz Akyazıcı
Mihrinnisa Müzik & Aranje: Yavuz Akyazıcı
Stay Müzik & Aranje: Yavuz Akyazıcı
Cambaz Müzik & Aranje: Yavuz Akyazıcı

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
Yasal Uyarı

TurkJazz.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde TurkJazz.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir!