27 Kasım 2013 Çarşamba

Şirin Soysal - Ziyaret (2013) Albüm Tanıtımı

İlk albümü Bir Şeyler Var'ı 2011 de çıkartan Şirin Soysal, iki yıllık aranın ardından ikinci albümü ''Ziyaret'' ile art-rock ve art-pop türlerindeki orjinal şarkılarıyla varoluşun gizemli sularına dalıyor. Soysal’ın prodüktörlüğünü Şevket Akıncı ve Cansun Küçüktürk’le birlikte yaptığı albüm, iki tanesi İngilizce olan toplam onbir şarkıdan oluşuyor... Albümde yer alan tüm şarkıların söz ve müzikleri sanatçının kendisine ait. Sadece Elea'nın müziği Şevket Akıncı'ya, Ziyaret'in müziği de Şevket Akıncı ile Şirin Soysal'a ait.

24 müzisyenin çaldığı Ziyaret'in düzenlemelerinde de Şevket Akıncı ve Cansun Küçüktürk'ün imzası var. Kayıtları; Emre Nişancı Deneyevi ‘nde, Serkan Kargacı  müzikevi’nde, Ozan Sarıer  miam’da, Özkan Mete ada stüdyo’da yaptı. Mixler; ada stüdyo’da Özkan Mete ve İhsan Apça tarafından yapıldı. Mastering ise Ryan Morey  tarafından greymarket’te yapıldı. 

Albümde yer alan şarkılar;
1-  Ziyaret
2-  Yükseldikçe
3-  Bağışlıyorum
4-  Kara Kabare
5-  a day in the afterlife
6-  İyiler Hep Kazanır
7-  Gittiğin Dünden Beri
8-  Melodram
9-  in the begining
10- Elea
11-Siyah Zürafa




Hiç yorum yok:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
Yasal Uyarı

TurkJazz.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde TurkJazz.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir!