8 Aralık 2012 Cumartesi

21 Aralık -2012 New Cool Collective & Rob Manga Babylon da



New Cool Colective New Cool Colective serüveni 1993 yılında Hollanda’da bir gece kulübünde saksafoncu Benjamin Herman’nın DJ Graham B ile birlikte çalması ile başladı. Daha sonra sekiz kişinin beraber yürüttüğü bir projeye dönüşen grup Hollanda’da gece kulüplerinin vazgeçilmezi haline geldi. Sadece önemli kulüplerde çalmayan grup ayrıca televizyon programlarında da yer almakta. Grubun esas kadrosunda saksafoncu Benjamin Herman, gitarist Anton Goudsmit, davulda Joost Kroon, perküsyonda Frank van Dok ve trumpette David Rockefeller bulunuyor. Caz severlerin vazgeçilmezi haline gelen New Cool Colective’i Soul Caz’ın latin tatlar ile birlikte servis edilmesine benzetebiliriz.


Amsterdam Legends: Motown Special with Rob Manga & VJ Supreme Cuisine
Hollanda, Groningen’de doğup büyüyen Rob Manga, küçük yaşlarda Soul, Disco, Pop ve Rock türlerinden etkilendi. Dikkatlice seçilmiş klasik ve yüksek kaliteli seslerden oluşturduğu müziği ile kendine has bir tarz yaratan sanatçı, bugüne kadar pek çok önemli konser mekanlarında ve festivallerde sahne aldı. Derleme şeklindeki müziği ise DeepHouse’dan Hip-Hop’a, Klasik müzikten popüler müziğe pek çok türü içinde barındırıyor. Rob Manga’nın bu farklı sahne performansı, kendisini Hollanda’daki partilerde ve festivallerde aranan ve popüler bir isim haline getirdi.
 
Bilet Fiyatları
25TL Ayakta 15TL Öğrenci
  •  
     

    Hiç yorum yok:

    LinkWithin

    Blog Widget by LinkWithin
    Yasal Uyarı

    TurkJazz.blogspot aracılığı ile indirmiş olduğunuz dosyalar, her sanatçının kendi isimleri ile tescil edilmiş eserlerin dijital kopyalarıdır! Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır! Müzik dosyalarını bilgisayarınızdan 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır! Bu tür yasal işlemlerde TurkJazz.blogspot ve hosting şirketimiz bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir!